Partij voor de Kinderbelangen

#Allekinderentellenmee


Lid worden van de Partij voor de Kinderbelangen

De Partij voor de Kinderbelangen wil ervoor zorgen dat de basis voor alle kinderen goed is met gelijke kansen, voldoende eten, zorg en scholing en alles wat kinderen verder nodig hebben om zich te ontwikkelen tot stabiele volwassenen zodat ze zich later op hun niveau met goed ontwikkelde eigen capaciteiten en vaardigheden kunnen redden in de "grote mensen" wereld. Verder willen wij vanuit de partij ouder(s)/verzorger(s) ondersteunen die het financieel zwaar hebben met hun zieke kind(eren) of die aan het crowdfunden zijn geslagen om de behandeling van hun kind te kunnen betalen. Tussen jezelf als partij sociaal noemen en ook daadwerkelijk sociaal zijn zit verschil. Wij maken graag als 1e het verschil hierin. Doet u met ons mee?


Steun ons en wordt GRATIS lid van de Partij voor de Kinderbelangen! 

*De automatische mail welke u van ons ontvangt kunt u negeren.


Interesse in de partij? 

Kennis is nooit weg dus mocht u denken iets te kunnen betekenen voor de partij meld u dan aan via:  info@kinderbelangenpartij.nl


Adverteren

Op deze website is er ruimte om te adverteren. Zakelijke adverteerders kunnen contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. De opbrengst van de zakelijke adverteerders zal grotendeels besteed worden aan lidmaatschappen voor mensen die het zelf niet kunnen betalen. Ook zullen van de opbrengsten van de zakelijke adverteerders, de sponsors en de donateurs, gezinnen worden geholpen die het water aan de lippen staat (denk aan huisuitzettingen en andere ernstige zaken). De kinderbelangenpartij werkt samen met diverse advocaten, juristen en experts op bepaalde gebieden. 


Donateurs en sponsors

Het geld wat wij ontvangen uit donaties en sponsoring wordt niet alleen gebruikt om campagne te voeren maar tevens aangewend ter ondersteuning van kinderen & hun gezin daar waar nodig. 

Wilt u sponsor of donateur worden stuurt u dan een mail naar:   penningmeester@kinderbelangenpartij.nl